Recensies

Wat zijn wij blij! Voor onze dochter, maar zeker ook voor ons openbaarde zich een ‘hele nieuwe wereld’!

Jarenlang leek het alsof de lesstof niet helemaal aansloot, aangezien het gedeeltelijk werd opgepakt. Op school werd er getwijfeld of zij het wel aankon en ze voelde zich vaak onbegrepen. Toch ging ze ieder jaar over.

Het kwartje viel toen we met Sonja in contact kwamen. Direct na de eerste bijeenkomst was het positieve resultaat zichtbaar! En niet alleen de schoolresultaten verbeterde zich aanzienlijk, maar ook haar persoonlijkheid veranderde met de dag!  Na de tweede bijeenkomst zijn haar schoolresultaten al op een gemiddeld niveau! Waarmee ook haar zelfvertrouwen groeit! Ze laat iedereen versteld staan!

We moeten blijven oefenen maar zijn nu al zo blij met het behaalde resultaat! Er is een last van onze schouders gevallen!

Dank je wel Sonja!

“We kwamen bij Sonja na een zoektocht voor hulp voor onze beelddenkende zoon Vincent (8). Hij zat in groep 4 en had veel moeite met automatiseren, de tafels en klokkijken. Daardoor had hij erg last van faalangst. Het viel ons op dat hij erg visueel ingesteld was; een echte beelddenker. Ons leek de methode “Ik leer anders” erg fijn voor hem. Sonja Pie was erg enthousiast en creatief in haar manier van coachen. Lukte het op de ene manier niet, dan had Sonja nog talrijke andere manieren en aanpakken. Al met al heeft onze zoon veel aan deze manier van leren gehad. Zijn resultaten op school zijn heel erg verbeterd. Hij heeft het contact met Sonja als zeer prettig ervaren, net als wij! Bedankt”